Kontakt med IP-Only 22 mars 2018

07.04.2018 17:42

Mailkonversation med IP-Only från 22 mars 2018!

 

Hej Bengt,

 

Helt rätt att ligga på, skam den som ger sig J Jag har tagit över en massa områden från en kollega som slutat därav har jag fullt upp med att sätta mig in i nya projekt osv.

 

Hur går det med upphandling av entreprenader för kanaliseringen?

Jag har inte fått någon ny information ännu gällande upphandlingen, dock har de lovat att återkomma så fort allting är klart.

Hur går det med kontraktskrivning med markägare?

Vi håller just nu på med tillståndshantering och samtliga berörda markägare kommer att bli kontaktade i god tid innan byggnation påbörjas.

Vi har en bra anslutning, men ”jagar” ni flera inom området som ej beställt?

Vi har en hög anslutningsgrad i ert område men kommer köra en merförsäljningskampanj för att ge fler möjligheten att ansluta sig, dock till ett högre pris än kampanjerbjudandet.

Kan det röra sig om flera entreprenader som kanaliserar, för att öka sannolikheten att ni kan börja i april??

Det bästa är att hitta en entreprenör som bygger hela området.

 

Du frågade om det finns något som ni kan göra för att hjälpa till/underlätta för oss innan byggnation påbörjas, och det vi tillsammans skulle kunna börja kika på redan nu är att ta kontakt med samtliga markägare som ni känner eller som är berörda i ert område. På så sätt ligger vi steget före och vi tycker att det är viktigt att ha ett bra samarbete med markägarna med tanke på att dom har en stor påverkan på projektet.

 

Mvh,

Malin